AKTUELNO

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" danas su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima, a prvi na izbornoj listi SNS Zoran Radojičić rekao je da je cilj da živimo u zdravijem i lepšem Beogradu i da sa građanima realizuju zajedničke projekte i ideje.

- Došao sam sa Slavije autobusom, i usput sam mogao da vidim šta je sve urađeno u proteklom periodu - od Bulevara oslobođenja, preko platoa na Slaviji, hotela Hilton, pa do Tržnog centra Rajićeva - istakao je Radojičić i dodao da je dosta stvari urađeno, ali da se dosta projekata i trenutno radi.

On smatra da SNS kao tim, može da dostigne ciljeve koje su postavili i da očekuje podršku građana za predstavljene ideje i program i njihovu realizaciju. Funkcionerka SNS i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović naglasila je da Beograd ima veliki potencijal, i da bi u skladu sa tim, na čelu grada i trebalo da budu ljudi koji imaju potencijal, koji su odlučni, energični i stručni.

Foto: Tanjug

Ona je rekla da su danas čuli pohvale i sugestije, kao i da će nastojati da, uključivanjem što većeg broja građana u odlučivanje, menjaju grad, kako bi bio još bolje mesto za život.

Kandidat za odbornika Milan Gurović objasnio je da je razlog zbog koga je usao u kampanju, pre svega, poboljšanje stvari na polju sporta.

- Činjenica da se šest puta više dece bavi sportom, što je pokazala statistika, je nešto fantastično - rekao je Gurović koji je kao posebno važne istakao besplatne školice za decu.

Foto: Tanjug

- To je ono što me je privuklo, jedna istinita priča i uvek ću dati podršku Beogradu i našim sugrađanima - zaključio je proslavljeni košarkas i kandidat sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

Pročitajte još: Zoran Đorđević za Novo jutro: Vučićeva snaga i volja da ode i da priča sa ljudima na KIM nam je svima otvorila oči!

#Zoran Radojičić

'