AKTUELNO

Još jedan dokaz toga koliko daleko su neki spremni da idu. U nedostatku programa, opozicija više ni ne bira sredstva!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović pozvao je danas predsednika Opštine Novi Beograd i potencijalnog kandidata za gradonačelnika prestonice Aleksandra Šapića da prijavi tužilaštvu sva saznanja koja ima u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, s obzirom da je izjavio da "nema dilemu" po pitanju počioca.

Stefanović je zatim podsetio Šapića na intervju koji je dao za jedan crnogorski portal, a u kojem je rekao da "nije prorok ni policija, ali da nije neka velika dilema ko je počinio zločin i ubio Olivera Ivanovića".

Šapić se zatim oglasio, pokušavajući da "izvadi stvar", pa je preko društvene mreže Fejsbuk posebno naznačio da nije pokušao da poveže ubistvo Olivera Ivanovića sa predsednikom Srbije, da ubistvo nikada nije upotrebio u političkoj konotaciji, te da je ministar Stefanović izneo laž.

Sve se čini kao da se Šapić pretvara da ne postoji dokaz crno na belo o tome šta je rekao o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP. U slučaju da nije siguran šta je izjavio prilikom intervjua za crnogorski medij, ponovićemo Tvit u nastavku, kako bi se podsetio:

Na ovakvo Šapićevo foliranje odreagovala je i Biljana Popović Ivković, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova, koja mu je poručila da bi trebalo da ga je sramota, te da "nije samo bahat čovek, kukavica, već je i lažov, baš kao i njegov prijatelj Dragan Đilas".

- Vi ne trepnete, a da ne iznesete gnusnu laž! Još jednom, Šapiću, sram da vas bude! - poručila je Ivkovićeva preko Tvitera.

Šapić je, po svemu sudeći, nesposoban i da slaže, a možda boluje od demencije. U svakom slučaju, da li ovakvi foliranti treba da vode grad? Odgovor je jasan!

#Aleksandar Šapić

#Biljana Popović Ivković

#Nebojša Stefanović

#Oliver Ivanović

'