AKTUELNO

Miroslav Aleksić, prvi popredsednik Narodne stranke Vuka NATO Jeremića razotkrio je svog šefa u nameri da odbrani NATO po svaku cenu, pa čak i ako to znači neoprostivu uvredu za ceo srpski narod i sve patnje koje je preživeo!

Naime, u intervjuu za dnevni list Danas, Aleksić je otvoreno "prorekao" da će "ovaj sistem uništiti Srbiju", a da će "posle Aleksandra Vučića, ostati gore stanje nego nakon bombardovanja 1999. godine".

Posilni Vuka Jeremića na ovaj način ne samo da je izgovorio neviđenu budalaštinu i na taj način neoprostivo uvredio sve građane Srbije i pljunuo na sve patnje koje smo proživljavali tokom NATO bombardovanja, nego je nehotice i razotkrio prave namere svog šefa.

Naime, jedan do najvažnijih zadataka Vuka Jeremića je da odbrani NATO u Srbiji, i to po svaku cenu. Čak i ako to znači pljuvanje po sopstvenom narodu.

Odgovor na to da li je narod zaboravio dane pakla pod NATO bombama, Vuk Jeremić i njegova klika dobiće, nema sumnje, već 4. marta na beogradskim izborima. Samo što se taj odgovor neće svideti ni njemu ni njegovim NATO finansijerima!

Pročitajte još: SNS: Program Dragana Đilasa - da krade narodne pare!

#NATO

#Vuk Jeremić

'