AKTUELNO

List Informer je objavio listu od deset najmoćnijih ljudi u Srbiji.

Lista je rezultat višenedeljnog rada novinara, razgovora sa analitičarima, sociolozima, psiholozima, politikolozima - rekao je Dragan J. Vučićević, i dodao da su tako došli do zaključka da je Mišković drugi najmoćniji čovek u Srbiji, da je dokaz za to što on još uvek nije osuđen.

- Zar zaista mislite da bi od prošlog do ovog Božića njegova presuda za pljačku države bila poništena i vraćena na novo suđenje, a da je tako zar zaista mislite da bi pet godina od hapšenja i dalje bio neosuđen i pod znacima navoda, ugledni građanin Srbije - naglasio je Vučićević.

- Da Đilas nije četvrti, zar mislite da bi danas, posle svega što je bilo u vreme njegove vlasti, on bio, pod znacima navoda, lider opozicije - istakao je Vučićević.

Vučićević je rekao da ako i do sledeće godine Mišković ne bude osuđen, onda će on biti prvi na listi, a da ne bude osuđen potrebno je samo da pobede na izborima njegovi puleni: Đilas, Janković, Jeremić.

- Mi Srbi smo skloni da brzo zaboravljamo, patimo od pilećeg kratkog pamćenja, jer smo zaboravili kako je izgledalo do pre pet, šest godina, dok je Mišković vladao ovom zemljom, on je određivao ko će da pravi Vladu, kako će da prave vladu, šta će da bude na dnevnom redu, on je određivao kakvi će zakoni da se donose - istakao je Vučićević.

#Dragan J. Vučićević

#Miroslav Mišković

'