AKTUELNO

Snimak u kojem govori o ratištu načinjen je 9. marta ove godine.

Lider pokreta zgrčenih građana Saša Janković potpuno je izgubio kompas! On je danas zapretio da će tužiti medije koji su, kako tvrdi, između ostalog objavili da je devedesetih bio na ratištu, jer to navodno nije istina. Janković je međutim zaboravio sa je sam još 9. marta 2017. godine gostujući na RTS pričao o svom boravku na ratištu.

- Takođe, pošto je među ostalim lažima napisano i da sam ratovao u Vukovaru i Bosni, ali da Ministarstvo odbrane podatke o tome ne može da da bez moje saglasnosti, javno dajem saglasnost ministru Aleksandru Vulinu da objavi sve dokumente o mom vojnom angažovanju u Vukovaru i Bosni - rekao je Janković i dodao:

- Njih će ministar Vulin morati da pravi, jer i oni ne postoje - tvrdi Janković i objašnjava da "nikada tamo u bilo kojoj jedinici i u bilo kom vidu nije bio u ratu".

Janković je, međutim, zaboravio da je gostujući na RTS 9. marta 2017. u udarnom terminu pričao o svom boravku na ratištu 1991. godine.

Bila je to jedna veoma čudna situacija... Bio sam tada na ratištu. Imao sam tu priliku da neki vikend izađem. Sećam se potpunog šoka. S jedne strane ljudi na frontu gube živote, jedna paralelna stvarnost, i onda sam za vikend došao u Beograd, stajao na ulici i gledao jednu sasvim drugu stvarnost, drugu Srbiju - rekao je tada Janković.

Dakle, ako Janković laže, snimak ne laže - pogledajte:

#Laž

#Opozicija

#Saša Janković

'