AKTUELNO

Kako je istakao, građani prestonice već su pokazali šta misle o njima, što će učiniti opet na predstojećim izborima.

Član Predsedništva SNS, Vladimir Orlić saopštio je danas da se tajkunsko-razbojničkom trilingu Miškovića, Đilasa i Šapića, koji se vraća na mesto zločina pokušavajući da ponovo unesreći Beograd i Beograđane, ubrzano pridružuju i drugi strastveni ljubitelji tuđih para, koji još nisu u stanju da "pronađu prozor".

- Gde bi drugo bio zgrčeni Janković, ako ne sa onima uz koje će svoje muke moći da leči po hotelima u centru Beča? S kim bi "građanisti" potpuno otuđeni od naroda sarađivali lepše, nego sa Miškovićem, Đilasom i Šapićem koji su već pokazali da neviđeni prezir prema narodu umeju uspešno da pretoče u besomučnu pljačku i ponižavanje tog istog naroda? Pa u svojoj bahatosti i ne kriju da nikakav program nemaju, već ih samo zanima "strateška" raspodela plena, fotelja i feuda u Beogradu – rekao je Orlić u saopštenju.

Foto: Beta

Kako dodaje, oni među sobom treba da podele svoj užas, te će im možda biti jasno zašto ih Beograđani prepoznaju kao „bandite“.

Prvo neka među sobom podele sve dosadašnje zasluge: kriminalnu devastaciju grada u njihovo vreme, dugove iz tuđeg džepa teške 1,2 milijarde evra, milionske štete u fingiranim nabavkama autobusa, milionske pronevere u "bulevarskim" mahinacijama i podzemnim smetlištima - izvorima zaraze, milionske beskorisne skalamerije od "replika" i kojekakvih "pazlgradova", neupotrebljivih "softvera" i rijaliti-poligona od otetih prostora za decu.

- Kad svoj užas među sobom podele, možda im bude jasno zašto ih Beograđani prepoznaju isključivo kao bandite u zajedničkom poduhvatu juriša na gradsku kasu. Šta misle o takvima građani naše prestonice su već jasno pokazali, pa tim razbojnicima koji zbog sopstvene oholosti i grabljivog karaktera poruku nisu shvatili - ponoviće i na narednim izborima – zaključio je Orlić.

#Aleksandar Šapić

#Dragan Đilas

#Miroslav Mišković

#Vladimir Orlić

'