AKTUELNO

Ponovo žele da ojade gradsku kasu!

Najava Dragana Đilasa da će se kandidovati na predstojećim beogradski izborima je dokaz da je za Đilasa, i njemu slične "prevarante", poput Šapića, Šutanovaca, Jankovića, Jeremića i ostalih, Beograd samo plen, izjavio je danas član Glavnog odbora SNS Bojan Stević.

Stević kaže da je ostao "zatečen" Đilasovom izjavom da će svojom imovinom nešto nekome garantovati imajući u vidu, kako navodi, da je Đilas tokom svoje vlasti samo od Lazarevčana "ukrao mnogo".

Podseća da su tokom mandata Đilasa i Aleksandra Šapića od 2008. do 2014, time što su izvršili centralizaciju Beograda, Lazarevac i njegovi građani ostali uskraćeni za osnovnu infrastrukturu, kao što su asfalt, vodovod, parkići i ambulante.

Foto: YouTube screenshot

Dodaje da su građani izvođenje bilo kakvih radova mogli da "vide samo u medijima" pošto su, kaže, za Đilasa Lazarevčani bili građani drugog reda.

- Lazarevčani će uskoro imati priliku da jasno i glasno kažu da li žele povratak u vreme raznih Đilasa, Šapića, Jankovića i Jeremića, kada su pljačkani, otpuštani, kada su bili bez osnovne infrastrukture u svojim ulicama, ili žele da podrže odgovornu politiku SNS i da razvijaju svoj grad - rekao je Stević, navedeno u saopštenju.

Ističe da je ta i takva odgovorna politika koju vodi SNS predvođena Aleksandrom Vučićem za Lazarevac učinila mnogo.

Za samo tri i po godine, navodi Stević, u Lazarevcu je izgrađeno i rekonstruisano više od 100 kilometara puteva i ulica, više od 50 kilometara vodovodne mreže, a više od 500 ljudi je zaposleno zahvaljujući investitorima koji su prepoznali odgovornu politiku grada i predsednika Vučića.

- Za SNS nema podela na građane prvog i drugog reda, svi smo mi građani Beograda i jednako se ulaže u svaku opštinu - poručuje Stević, a prenosi u saopštenju Gradski odbor SNS Beograd.

Pročitajte još: Šapić osnovcima oteo pare za sport!?

#Dragan Đilas

#SNS

'