AKTUELNO

Divljački napad dogodio se danas na Novom Beogradu!

Kako saznaju beogradski mediji, danas je na pijaci na Novom Beogradu u bloku 44, došlo je do incidenta kada su pristalice Saše Jankovića i njegova supruga Slavica Janković napali ljude koji su ispred Grada Beograda penzionerima delili senior kartice.

- Ekipa sa štanda Saše Jankovića, njih sedmoro, prišla je štandu na kom su se delile senior kartice. Imali su foto-aparate i krenuli su da slikaju ljude koji su delili te kartice i građane koji su u tom momentu potpisivali papire. Provocirali su, kao da je bilo spremno unapred, maltretirali su ih psihološki. Kada je devojka sa štanda pokušala da ih slika,jer su i oni nju fotografisali, tu je reagovala supruga Saše Jankovića i prišla joj i napala je uz pitanje zašto ih slika. Kada joj je devojka odgovorila da su oni prvi počeli, Jankovićeva supruga je pitala kako ih nije sramota što rade tom štandu i varaju ljude. Onda je krenula da im se unosi u lice i mlatara rukama. Bila je bahata i neprijatna u obraćanju prema tim ljudima - rekao je jedan od očevidaca za medije.

Foto: Tanjug

- Štandu je prvo prišao jedan dečko koji je prethodno bio na štandu PSG-a i počeo da viče na penzionere: "Da li vi znate šta popunjavate? To ne možete nigde da koristite!" On je ubrzo otišao, ali su se onda na našem štandu stvorili Jankovićevi ljudi. Krenuli su da nas slikaju i nas koji delimo senior kartice i penzionere koji su tu bili okupljeni. Vređali su nas. Kada smo mi uzeli da slikamo njih, prišla je jedna plava gospođa, odnosno supruga Saše Jankovića i počela da viče na nas, da nas vređa, unosila nam se u lice. Vikala je i galamila na nas - rekla je devojka koja je delila senior kartice, a kojoj se Slavica prema njenim rečima unosila u lice dok je obavljala svoj posao.

Foto: Tanjug

Podsetimo, u poslednjih nekoliko nedelja u Pokretu slobodnih građana, čiji je predsednik Saša Janković, vladala je prava drama kada su Jankovića članovi napustili, a nakon odlaska iz Pokreta rekli su da su PSG upravo napustili zbog ponašanja Slavice Janković.

Pročitajte još: NOVO NASILNIČKO PONAŠANJE OPOZICIJE: Balša Božović u Skupštini pretio Milićeviću šamarima!

Pročitajte još: NOVA EPIZODA OPOZICIONOG CIRKUSA: Ješić i danas nastavio da ismeva Jeremića!

#Novi Beograd

#Pijaca

#Saša Janković

'