AKTUELNO

Goran Ješić, funkcioner DS-a, šokiran ponašanjem kolega iz opozicije na Tviteru i ovog puta reagovao je na čudan tvit Vuka Jeremića, koji se pohvalio kako je on lično naterao državu na povraćaj PDV-a građanima?!?

- Nakon što sam u petak na TV Naša otkrio da rukovodstvo Poreske uprave odobrava blagovremeni povraćaj PDV isključivo podobnima, zavladala je panika. U ponedeljak i utorak je isplaćeno preko 12 milijardi dinara zaostatka, na koje su ljudi čekali mesecima. Uspeli smo,nastavljamo! - napisao je Jeremić.

Tvit liderčića iz opozcije Jeremića, izazvao je lavinu posprdih kometara, a najoštriji bio je upravo Goran Ješić koji je napisao:

- Test na heroin, svima iz opozicije obavezno uvesti!

Inače, ovo nije prvi put da Ješić ukazuje na krajnje čudno ponašanje lidera srpske opozicije i da za to nudi rešenje.

Poslednji put to je učinio nakon što je grčasti Saša Janković na Tviteru objavio da se celo popodne grčio u hotelskoj sobi u centru Beča:

- Molim Zorana Živkovića da predlog zakona o obaveznom lekarskom pregledu državnih funkcionera dopuni istom obavezom i za "lidere" opozicije, neophodno je ... - napisao je Ješić Živkoviću, koji se je odmah uzvratio da je SAGLASAN!

#Goran Ješić

#Vuk Jeremić

'