AKTUELNO

U jednom trenutku, u opuštenoj atmosferi, Dačić se latio mikrofona i otpevao "Miljacku" i još nekoliko pesama.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma, upriličio je na Kopaoniku, večeru za 580 članova podmlatka te stranke.

Svečanoj večeri prisustvovali su šef diplomatije i lider socijalista Ivica Dačić, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i državni sekretar u Ministarstvu inostranih poslova Ivica Tončev.

Foto: Tanjug

U jednom trenutku, u opuštenoj atmosferi, Dačić se latio mikrofona i otpevao "Miljacku" i još nekoliko pesama. Bilo je i zajedničkog slikanja sa mladima Dačića i Markovića.

Foto: Tanjug

Pozdravljajući mlade, koji će danas na Kopaoniku imati Izbornu skupštinu, Marković je istakao da su oni došli iz 103 opštine Srbije i time pokazali da "politika nije samo u Beogradu".

Foto: Tanjug

- Sa vama Srbija i JS dobijaju novu političku snagu - poručio je Marković.

On je objasnio i zašto je izabran Kopaonik: "Imamo šest narodinih poslanika i od tih para koje stranka dobija od države, ne štampamo majice, ne kupujemo i pokanjamo olovke, upaljače, kačkete... To su pare vaših roditelja iz poreza koji su oni platili državi".

Foto: Tanjug

Izborna Skupština podmlatka JS održava se u konferencijskoj sali, a uz glavni odbor, predsednika i zamenika predsednika podmlatka, biće izabran i 21 potpredsednik, rekao je Marković.

#Dragan Marković Palma

#Ivica Dačić

#Kopaonik

'