AKTUELNO

Ova stranka je izdala saopštenje u kome komentariše ponašanje člana Demokratske stranke, Gorana Ješića.

Poslanik DS u Skupštini Srbije, Goran Ješić, koji je vulgarno vređao novinarke, predsednici Skupštine psuje majku, podržava pretnje političkim protivnicima i divljanje svojih partijskih kolega, najbolje govori kakva je DS opozicija, saopštio je Pokret socijalista.

-Svima je potpuno jasno da DS nema ni program, ni politiku i da pošto više ne mogu da kradu, jer su im građani na izborima jasno pokazali šta misle o njima, više nemaju šta da ponude osim tuče na pijacama, vređanja, psovanja, obmana i laži - navodi se u saopštenju.

Kada već spominje pokrajinski parlament Goran Ješić bi mogao da kaže kako je jedno vreme bio i potpredsednik kriminalne pokrajinske Vlade Bojana Pajtića, Vlade koja je opustošila, uništila i dovela na ivicu siromaštva nekada najrazvijeniji region u Srbiji, napominje PS.

-Dok je Vojvodina siromašila Ješić i njegovi partijski drugovi su se bogatili - dodaje se u saopštenju.

PS ocenujuje da bi Ješić, tek kada kaže kako je za par godina uspeo da postane vlasnik nekretnina čija se vrednost procenjuje u milionima evra i kako je sklapao brojne sumnjive ugovore sa raznim kompanijama u Inđiji, moći će da priča o politici i komentariše one koji su neuporedivo čestitiji i pošteniji od njega.

Č.N.

#Goran Ješić

#Pokret socijalista

'