AKTUELNO

Novi opozicioni cirkus!

U novoj epizodi opozicione tragikomedije glavnu rolu tumače lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković.

Lider DJB "nadrljao je" danas od strane zgrčenog Saše Jankovića u prepisci koju su žustro vodili, gde bi drugde, nego preko omiljene društvene mreže opozicije.

U Tviter igranku uključili su se i znatiželjni posmatrači kojima je, po svemu sudeći, bilo i te kako zabavno da prate prepucavanja dvojice opozicionih lidera.

Nakon što je Radulović napao Jankovića da pokušava da demantuje činjenicu da se ovaj ljutio kada je podneo ostavku na mesto ministra privrede, za šta, kako tvrdi, postoje i svedoci, oglasio se lider PSG konstatujući da Radulović ima "veliki problem".

Saša Raduloviću, do sada sam mislio da ste samo čudni, posle ove laži jasno mi je da u Vama postoji mnogo veći problem. Razumem da Vam ne prija što sam Vas bar tri puta odbio, ali ovo prelazi sve granice. Konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Foto: Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Nešto kasnije, Radulović je na Tviteru otkrio nove detalje o susretu s Jankovićem i njegovoj sumnjivoj prošlosti iz te 2014. godine:

Foto: Printscreen Twitter

Pre dva dana videli smo da je Radulović pozvao građane da ne daju svoj glas Đilasu, Jeremiću i Tadiću, a i Jankoviću očigledno nema ni govora.

Beogradski izbori očekuju se tek u martu sledeće godine, do tada će vas na društvenim mrežama zabavljati opozicioni cirkus!

#Opozicija

#Saša Janković

#Saša Radulović

'