AKTUELNO

Saša Janković, pretedent za vođu opozicije, juče je posle objave na svom tviter profilu šokirao javnost napisavši kako se u Beču grči od besa i stresa, a danas već deo opozicije traži i lekarski pregled.

Naime, funkcioner DS-a Goran Ješić, očigledno šokiran sada već legendarnim tvitom Saše Jankovića koji se u grči od stresa i besa u hotelskoj sobi u centru Beča, zatražio je od lidera Nove stranke Zorana Živkovića da predlog zakona o obaveznom lekarskom pregledu državnih funkcionera dopuni istom obavezom i za lidere opozicije!

- Molim Zorana Živkovića da predlog zakona o obaveznom lekarskom pregledu državnih funkcionera dopuni istom obavezom i za "lidere" opozicije, neophodno je ... - napisao je Ješić Živkoviću, koji je odmah uzvratio da je saglasan!

Da podsetimo, ono što je Saša napisao na tviteru glasi:

- Celo popodne u hotelskoj sobi u centru Beča zgrčen od stresa i besa što ostajem u ovome. U toj meri besčasnih, podlih, loših ljudi ni u jednoj ljudskoj delatnosti nisam sreo, a radio sam u raznim pre ovoga, upoznao sve - zakukao je iz samo njemu znanih razloga Saša Janković.

Da je tvit Jankovića digao veliku prašinu govori i činjenica da i dalje traje opšta sprdnja na društvenim mrežama, a u tome prednjače oni koji su ga do juče podržavali.

#Goran Ješić

#Saša Janković

#Zoran Živković

'