AKTUELNO

Sramotne izjave lidera opozicije kojima se odriče Srbije i napada Vučića!

Saša Janković prosuo je još jednu u nizu "mudrosti" preko društvenih mreža i nastavio sa napadima na politiku pozicije, bez ikakvih argumenata i nimalo se ne osvrćući na izjavu Bakira Izetbegovića koja je, malo je reći, šokantna i skandalozna. U nedosatku obaveza, lider PSG iz svoje opozicione fotelje mesecima smišlja raznorazne teorije zavere, u koje je verovatno spremna da poveruje samo njegova "elita".

Jankoviću je danas "dunulo", iz samo njemu poznatih razloga, da "pusti buvu" da izjava bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića zapravo predstavlja stvaranje "lažne krize".

Postavlja se pitanje da li Janković ovakvim svojim trovanjem naroda Srbije preko Tvitera podržava Izetbegovićevu izjavu, jer među silnim Tvitovima (a objavljuje ih u proseku pet na sat vremena) u kojima je glavna tema mržnja prema predsedniku Srbije, nigde ne videsmo osudu retorike koja ne poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije.

Jankoviću izgleda ne smeta što je Izetbegović u intervjuu pretio Srbima u Republici Srpskoj ratom ukoliko pokušaju da se otcepe od BiH i što je najavio da će Sarajevo priznati nezavisnost lažne države Kosovo, već mu je zasmetala, vrlo očekivana, reakcija domaćih političara.

Foto: Printscreen Twitter

#Aleksandar Vučić

#Bakir Izetbegović

#Saša Janković

'