separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

TRIFUNOVIĆ NE PRESTAJE DA SEJE PROSTAKLUKE: Jednim Tvitom uvredio Brankicu Stanković, Svetislava Basaru i Dragana Bujoševića! (FOTO)


Šta reći sem svaka čast za vaspitanje!


Nekada ugledni glumac i političar u pokušaju Sergej Trifunović ne prestaje da prostači i vređa putem društvene mreže Tviter. Politička prikolica Saše Jankovića ovoga puta uspeo je da jednim tvitom uvredi sopstvenog kuma, pisca Svetislava Basaru i novinare Brankicu Stanković i Dragana Bujoševića.

Valjda smatrajući da mu status "slobodnog građanina" u Jankovićevoj stranci omogućuje da vređa i pljuje koga kod stigne, nekad talentovani glumac pokušao je da "apeluje" na novinarku Brankicu Stanković pred najavljeni intrvju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Insajder debati - da pokaže da ima muda?!

Uvek vrlo kulturni" Sergej doslovno je napisao:

- Ajd da vidimo: oće li Brankica imati muda koja nije imao Bujke ili moj kum Basara - napisao je on i retvitovao najavu za Insajder debatu koja će biti emitovana u petak.

Autor: Printscreen Twitter

Tako pišač po grobovima lagano "deli" i "oduzima" muda ljudima, pa je teško ne zapitati ga - Trifunoviću, jesi li dobro?

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti