AKTUELNO

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić izjavio je danas da mu je drago da se primećuje da se u Mladenovcu radi i da su interes i potrebe Mladenovčana na prvom mestu.

Prema njegovim rečima, to što je za neke ljude briga o Mladenovcu i našim sugrađanima smešna i što izvrgavaju ruglu tuđi rad, više govori o njima samima.

- Mi nastavljamo sa predanim radom i brigom o svim građanima, kako bi Mladenovac bio još bolje i lepše mesto za život svih nas, istakao je Glišić.

Pročitajte još: Gojković: OPOZICIJA CINIČNA, TENDENCIOZNA i MALICIOZNA!

On je ukazao da, osim uređenja zgrada i novih poštanskih sandučića u Mladenovcu je urađeno mnogo - samo u poslednjih godinu dana izgrađena je i rekonstruisana vodovodna mreža u Rajkovcu, kao i vodovodna mreža u Velikoj Krsni, kanalizaciona mreža u selu Mladenovac, a uređeni su i prilazi Domu kulture i vrtiću u Kovačevcu, kao i prilaz specijalnoj bolnici za interne bolesti.

- Asfaltirano je preko 30 km puta u Mladenovac, a obezbeđeno je i preko 30 miliona dinara podsticajnih sredstava za poljoprivrednike sa naše opštine, istakao je Glišić.

#Mladenovac

'