AKTUELNO

Kako je istakao, građani Srbije neće dozvoliti da država postane sanatorijum za lečenje njegovih frustracija i kompleksa.

Kada ponovo doživi debakl, Vuk Jeremić će možda konačno shvatiti da narod nema nameru da ga podrži, izjavio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenka Jovanova.

- U kampanji za predsednika Srbije Jeremić je zabavljao narod pričama kako će da pobedi i postane predsednik. Nakon debakla na predsedničkim izborima Jeremić se pokrio ušima po glavi i netragom nestao - dodao je Jovanov, a navodi se u saopštenju SNS.

Pročitajte još: I JEŠIĆ BI DA PIŠA PO VUČIĆEVOM GROBU! Morbidne izjave članova DS se nastavljaju!

On ukazuje da se Jeremić, međutim, pojavio danas i nastavio da priča isto, samo što će, "po toj njegovoj najnovijoj halucinaciji, pobediti nekakva njegova stranka".

- Kada ponovo doživi debakl, možda će Jeremić konačno shvatiti da narod nema nameru da podržava Tadićevog potrčka i žuti otpadak, da mu ne treba smutljivac koji krije odakle mu milioni evra za kampanju, ko mu ih je dao i zašto, da ni u ludilu ne pomišlja da da glas lažnom patrioti koji Srbiju pljuje kad god može, samo zato što mu je pokazala gde mu je mesto i koji se Srbije seti samo onda kada mu sve druge opcije propadnu, a zadnjica mu se uželi fotelje i krkanluka na račun naroda - piše u saopštenju.

Možda će konačno tada shvatiti da građani Srbije neće da mu dozvole da Srbiju pretvori u sanatorijum za lečenje njegovih frustracija i kompleksa, dodao je Jovanov.

#Milenko Jovanov

#Vuk Jeremić

'