AKTUELNO

Tatjana Macura, poslanice Pokreta „Dosta je bilo“, na svom tviter profilu objavila je sramnu i neprimerenu poruku nazvavši Vladimira Đukanovića, poslanika SNS-a, fašistom.

Naime, ova poslanica je na svom tviter profilu prokomentarisala i objavila status jednog od tviteraša koji je napisao: „Vladimir Đukanović slavi „oslobađanje Srebrenice“. Na to je Macura prokomentarisala: „Tužan, mali i (srećom) nebitni fašista...“ macura se nije zadržala samo na ovom komentaru, već je ubrzo objavila još jedan rekavši: „Srećom da je do te mere nebitan, da njegove tužne, fašističke izjave izazivaju divljenje samo kod botova“.

DOBRA VEST ZA RADNIKE FIJATA: Menadžment fabrike ponudio POVEĆANJE PLATE OD 9 ODSTO, sindikat prihvatio!

Vladimir Đukanović, povređen ovom izjavom jedne poslanice koja bi trebala da predstavlja građane Srbije u parlamentu istakao da je veliki deo njegove familije nastradao upravo od ruke onih koji su bili uz fašiste.

-Zgranut sam ovakvom izjavom, i nije mi jasno da neko ko bi u parlament trebao da predstavlja građane, na ovakav brutalan način vređa ostale poslanike. Skandalozno je to da Macura svog kolegu iz parlamenta naziva fašistom, a veliki deo moje famije je stradao od ustaša koji su bili uz fašiste. Takve kvalifikacije može da daje samo osoba koja nema ni trunke političkog morala. Dele kvalifikacije samo zato što ime je to neko rekao da tako kažu. Ovde se radi osobi koja je nebitna, ali na žalost grđana ona je poslanica. Zbog ove kvalifikacije razmisliću da li ću da je tužim – rekao je Đukanović za Pink.rs.

#Dosta je bilo

#Fašizam

#Komentar

#Vladimir Đukanović

#poslanica

'