AKTUELNO

On je objavio na svom Tviter nalogu da nije logično da se "Na zastavi Republike nalazi se kruna a na zastavi Predsednika Republike dve krune".

Draganu Šutanovcu, predsedniku raspale Demokratske stranke koja je doživela najveće poniženje u istoriji na nedavnim izborima i bivšem ministaru odbrane smeta srpska zastava i hoće da sa nje skine grb Nemanjića.

Žuti Šule je na svom Tviter nalogu objavio status koji može da se podvede samo pod "ludilo mozga":

- Na zastavi Republike nalazi se kruna a na zastavi Predsednika Republike dve krune, nije bas logično. Moderno vs tradicionalno - napisao je nekadašnji ministar vojni.

Foto: Printscreen Twitter

Da li je moguće da bilo kome ko je služio narodu pod tom zastavom, a Šutanovac pod to kao ministar odbrane jeste, smeta kruna na srpskom grbu?! I to kruna Nemanjića!

A posebno je zanimljivo što lideru DS ta ista zastava uopšte nije smetala dok je Tadić bio na vlasti, a on ministar odbrane.

Pročitajte još: Strah Rodića i Jankovića od nulte tolerancije predsednika Vučića prema kriminalu!

Ili se, što deluje vrlo realno kada se pogleda momenat njegove objave, Šutanovac u stvari samo priključio inicijativi "žutih patkara" da se sa zastave Srtbije skine grb Nemanjića, koju sprovode nudeći neko sumanuto rešenje tzv. nove srpske zastave. Koju je, gle čuda, smislio aktivista organizacije "Ne da(vi)mo Beograd"!

Mada, kad je o žutom Šuletu reč, kod njega ništa ne može mnogo da nas iznenadi. Pre samo mesec dana javno je pokazao da mu smeta sve što je srpsko pošto se obrušio na predlog da firme koje se oglašavaju na ćirilici dobiju popust!

#Ministri

#Srbija

#Zastava

'