AKTUELNO

Televizija Pink postala je nova meta napada opozicionih cenzora.

Televizija Pink će Jutarnji program koji počinje u osam sati posvetiti napadima na našu Televiziju, kao i njene zaposlene.

Naime, razlog ovome jesu permanentni napadi koje „mafijaške grupacije“ imaju prema Televiziji Pink koja pokušava da se poštujući sve kriterijume, redovnog i revnosnog izveštavanja, izbore sa onima koji pokušavaju da zapuše usta običnom građaninu, uzimajući njihov novac za svoje potrebe.

Između ostalog, direktor Adria Medija Grupe Aleksandar Rodić već više od mesec dana vodi kampanju u svom listu „Kurir“ u kojoj napada, kako predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tako i medije čija uređivačka politika mu nije potaman.

Cilj ovih napada je da se, ako je ikako moguće, izbegne plaćanje poreza u visini od 450 miliona dinara, a koje je, samim tim što odbija da ih vrati, oteo građanima Srbije.

S obzirom na to da se stav pojedinih medija ne dopada ni njemu ni njegovom pajtosu, bivšem zaštitniku građana Saši Jankoviću, preko društvenih mreža pokrenuli su peticiju, koja poziva da se Televiziji Pink oduzme nacionalna frekvencija.

U okviru ovog kriminalnog zahteva Televizija Pink će sutra od osam časova emitovati program posvećen aktuelnim dešavanjima i pokušaju da se demokratska reč ugasi od strane „mafijaške grupacije“.

#Aleksandar Rodić

#Napad

#Televizija Pink

'