AKTUELNO

Lepo je kad neko prizna da je pogrešio, ali ne i kad se ne izvini onima koje je uvredio, poručila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, povodom uvreda koje je na račun predsednika Srbije, direktora preduzeća "Koridori Srbije" i njen lično izneo predsednik Izvršnog odbora Udruženja novinara Srbije, Petar Jeremić.

Svako ima pravo da iznese mišljenje, ali je neprimereno da se, bez ikakvih dokaza, iznose najgore uvrede na račun svih ljudi, i u državnim organima, i u putarskim preduzećima, koji danonoćno rade na tome da Srbija dobije kvalitetne i bezbedne puteve, a posebno da to radi funkcioner najstarijeg udruženja novinara u Srbiji, kaže Mihajlovićeva.

Potpredsednica Vlade postavlja pitanje kako se funkcioner UNS ponaša prema drugima, ako je na ovakav način reagovao prema resoru saobraćaja u kojem su postignuti rezultati koje svi mogu da vide i koji mogu da budu na ponos svim građanima.

Pročitajte još: NEVASPITANO! Drugi čovek UNS-a Petar Jeremić BRUTALNO OPSOVAO PREDSEDNIKA SRBIJE

U Srbiji je u poslednje tri godine izgrađeno više od 200 novih kilometara auto-puta, Koridorom 10 je prethodne godine prošlo tri miliona vozila više nego u 2015, a ove godine puštena je u rad najmodernija naplatna stanica 'Vrčin' sa osam traka više od stare?, kod Bubanj potoka", kaže Mihajlovićeva.

Kad je reč o Jeremićevim tvrdnjama da ni vozilo hitne pomoći iz Petrovca na Mlavi nije moglo da se probije kroz saobraćajni kolaps, potpredsednica Vlade dodaje da je to lično proverila i da su pomenuta kola hitne pomoći bila u koloni oko 15 minuta, a pacijent je bez problema stigao u bolnicu.

#Zorana Mihajlović

'