AKTUELNO

Predsednik Izvršnog odbora Udruženja novinara Srbije, Petar Jeremić poneo se u najmanju ruku nevaspitano kada je na svom Fejsbuk profilu napisao gadnu psovku koju je uputio na račun Zorane Mihajlović, Zorana Babića i - predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je naime, bio "iznerviran" zbog velike saobraćajne kolone u kojoj se našao, pa je dao sebi za pravo da napiše seledeće:

- Kolona nekoliko kilometara između nove naplatne rampe Vrčin i stare Bubanj Potok. Već sat u koloni i ni pola nismo prešli! Zorana, Babiću, Vučiću, sve vam po spisku....- napisao je drugi čovek glavnog novinarskog udruženja.

Foto: Printscreen Instagram

Nema tog saobraćajnog haosa, niti problema koji mogu da opravdaju ovu brutalnu psovku prema bilo kome, a kamoli prema prvom čoveku države.

Jeremić se izvinio što je opsovao predsednika Srbije

Predsednik Izvršnog odbora Udruženja novinara Srbije, Petar Jeremić izvinio se što je sinoć na svom Fejsbuk profilu prostački opsovao Zoranu Mihajlović, Zorana Babića i - predsednika Srbije Aleksandra Vučića!- Bio sam ogorčen zbog toga što sam bio prisiljen da bespomoćno posmatram kako ni vozilo hitne pomoći sa oznakama Doma zdravlja iz Petrovca na Mlavi ne može da se probije kroz saobraćajni kolaps izazvan radovima oko stare naplatne rampe na Bubanj Potoku. Smatrao sam da je izostanak reakcije nadležnih službi neoprostiv. To me nikako ne opravdava što sam u afektu napisao psovku kakva je nedospustiva u javnom dijalogu i neprimerena mom položaju u Udruženju novinara Srbije. Pomenuti post sam povukao, i na svom fb profilu takođe uputio izvinjenje-stoji u delu saopštenja Petra Jeremića.

#Novinar

#Skandal

#Tviter

#predsednik

'