AKTUELNO

Učitelj u OŠ "Svetozar Miletić" u Zemunu Marko Radosavljević brutalno je psovao i vređao građane koji su 31. maja mirno dolazili na legalni skup podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ispred Doma narodne skupštine.

Kada su Marka Radosavljevića okupljeni građani, nakon više puta ponovljenog upozorenja udaljili sa mitinga, počeo je da glumi žrtvu "diktature".

Učitelj Radosavljević, učesnik protesta "protiv diktature" i po sopstvenom priznanju pristalica Demokratske stranke, uoči legalno prijavljenog skupa podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ispred Doma narodne skupštine 31. maja, neprestano je provocirao građane koji su mirno dolazili na taj miting.

Foto: Printscreen Facebook

Radosavljević, koji je kako saznajemo posao učitelja u školi "Svetozar Miletić" dobio po partijskoj liniji", unosio se u lice pristalicama SNS i predsednika Vučića, dobacivao im i psovao, očigledno s namerom da izazove incidente i sukobe na ulicama Beograda (POGLEDAJTE SNIMAK).

Predvodeći grupu kontramitingaša, Radosavljević je presretao mirne građane ispred Terazijske česme, a zatim je nastavio da ih provocira i na platou ispred Doma narodne skupštine gde se održavao legalno prijavljeni skup podrške Aleksandru Vučiću, koji je tog dana, kao novoizabrani predsednik Srbije, polagao zakletvu.

Vučić u Debeljači: Nikad toliko nas nije dugovalo toliko malenom broju (FOTO)

Nakon što su ga okupljeni građani, posle više puta ponovljenog upozorenja da se udalji i prestane da provocira, udaljili, Radosavljević je uz podršku reketaškog Kurira i američke CIA TV N1 počeo da glumi žrtvu izmišljenih "Vučićevih batinaša".

Foto: Printscreen Facebook

Inače, učitelj Radosavljević na svom Fejsbuk profilu obožava da objavljuje fotografije na kojima je skoro sasvim nag, kao i one na kojima uživa konzumirajući alkohol, i to zajedno sa fotografijama dece kojima bi kao "pedagog" trebalo da bude uzor.

#Inauguracija

#Napad

#Protest

'