AKTUELNO

Novinarske ekipe televizije Pink nisu puštene večeras u izborne štabove Luke Maksimovića u Mladenovcu i Saše Radulovića.

Kako naši novinari kažu, oni su ostali ispred zatvorenih vrata, a ovo je još jedan od dokaza da postoji diskriminacija u medijima.

Podsećamo, ovo nije prvi slučaj podela medijskih kuća na "podobne i nepodobne". Nedavno je pojedinim medijima bilo zabranjeno da uđu na konferenciju za štampu u štabu Vuka Jeremića.

To je pritisak na slobodu medija i onemogućeno je da obavljamo naš novinarski posao.

Iz izbornog štaba Maksimovića kao razlog navode da su odlučili da Pink ne bude u kući u kojoj se čekaju rezultati glasanja, jer navodno nema mesta, a nemamo ni akreditaciju koja TV Pink nije ni poslata.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Srpska napredna stranka ranije danas izdala je saopštenje za medije u kome navodi da je šokirana pretnjama koje je predsednički kandidat Saša Radulović uputio članovima biračkog odbora iz redova SNS i to nakon što je glasao na svom biračkom mestu  u Opštini Čukarica.

- Građani znaju da je Radulović osvedočeni nasilnik i lažov, a sada su imali prilike i da čuju njegov plan i program za Srbiju, koji doslovno glasi: "Polomiću ti kičmu, i tebi i svim naprednjacima, videćete kako bije Radulović" - navodi se u saopštenju.

#Izbori

#Luka Maksimović

#SNS

#Saša Radulović

'