AKTUELNO

Na mitingu predsedničkog kandidata Saše Jankovića funkcioneri Demokratske stranke na čelu sa predsednikom te stranke Draganom Šutanovcem nisu ni bilu blizu mikrofona, iako su podržali Jankovića. Sa govornice mogle su se čuti i uvrede na račun Čedomira Jovanovića i Nenada Čanka.

Na mitingu je Sergej Trifunović otkrio da se ne nadaju pobedi. Nije propustio ni da udari po LDP-u i Ligi socijaldemokrata Vojvodine.

Vređanjem drugih opozicionara Jankovićevi aktivisti vređaju i njihove birače, poručuju iz iz LDP-a.

Sergej Trifunović i Biljana Lukić su me baš ubedili za koga da glasam. Hvala im na tome.

Foto: Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Funkcioner LDP-a nije propustio da podseti na kolaboraciju Saše Jankovića sa režimom Slobodana Miloševića.

Foto: Printscreen Twitter

Za Sergeja Trifunovića i Biljanu Lukić... Da nije bilo Čede i Čanka, vas dvoje biste danas rušili Slobu i njegovog činovnika Sašu Jankovića.

Biljana Srbljanović, poznata dramska spisateljica i bivša visoka funkcionerka LDP, objavila je preko društvenih mreža da Sergej Trifunović, kojeg je nazvala "Jankovićevim hajdžek govornikom", zastupa sledeće stavove.

- Protiv dejtonskog je sporazuma, jer smo time "izgubili Kosovo", Đinđića je na vlast doveo zapad da bi "rasprodao zemlju", da je predaja Miloševića i "generala" skidanje gaća i naguživanje. On se sistematski podsmeva albancima kada ih "imitira".

Foto: Facebook

#Nenad Čanak

#Saša Janković

#Vuk Jeremić

#Čedomir Jovanović

'