AKTUELNO

Urednik "Informera" smatra da je jedan od ciljeva političke nestabilnosti u Makedoniji i da se oslabi Srbija, koja, kao stabilna i jaka država, smeta mnogima.

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Informer“ Dragan J. Vučićević, izjavio je da, iako su predsednički izbori tek raspisani, kampanja protivzakonito traje mesecima, te da se „od DOS-ovskih kandidate ne može živeti“.

- Juče su pokušali da izazovu haosu u Skupštini, iskoristili su pauzu kao iszgovor za pravljenje iluzile haosa, jer njihov cilj je upravo to – na svakom ćošku stvarati sliku haosa, kako bi građani pomislili da je na delu diktatura Vlasti – izjavio je Vučićević gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink.

Saša Radulović i Nenad Čanak, kako smatra Vučićević, udružili su se u izjavama da je situacija u Skupštini skandalozna.

- Budući da su shvatili da ne mogu da pobede na izborima, rešili su da izazovu potpuni haos u Srbiji. Oni unapred govore da će biti krađe na izborima. Njihova diktatura je toliko strašna da ih istina i ne interesuje, već samo fotelja. U izbornoj noći planiraju da proglase krađu, a došli smo do informacija da je Vuk Jeremić na sastanku tražio sto razbijenih glava u izbornoj noći, izjavljujući „sto razbijenih glava i izbori su naši“ – rekao je Vučićević za TV Pink.

Kako smatra, diktatura o kojoj mnogi pričaju, ne postoji, što dokazuje činjenica da nijedan nedeljnik ne objavljuje pohvalne članke o premijeru Srbije.

- NATO kandidati šire laži i pričaju o nekoj diktaturi. Boško Obradović je NATO kandidat koji se udružio sa Vukom Jeremićem, koji je otvoreni NATO kandidat – smatra Vučićević, dodajući da je cilj napraviti potpuni haos u Srbiji, srušiti njenu stabilnost, oslabiti njenu snagu, raditi protiv njene vojne neutralnosti i izazvati makedonski scenario.

I. P.

#Dragan J. Vučićević

#Informer

#Izbori

#Makedonija

#Nenad Čanak

'