AKTUELNO

Politikolog Jelena Vukoičić smatra da Savez za Srbiju prelazi sve granice u svojoj frustraciji i nemoći da nekako dođu na vlast, blateći spostvenu zemlju.

- Mesecima traje hajka dela opozicije ne na SNS i Vučića, nego na Srbiju. Koliko god da politička borba jeste  prljava i da to od nje očekujemo, deo opouzicije - Savez za Srbiju prelazi sve granice u toj svojoj frustraciji i nemoći da nekako dođu na vlast. Ovo što oni rade sa potpuno neosnovanim i lažnim optužbama protiv svoje države Srbije. To apsolutno nema nikakvo opravdanje – navela je Vukoičić za Pink.

Kako je dodala, oni optužuju državu prvo da prodaje oružje teroristima na Bliskom istoku, valjda tako pokušavajući da je diskreditujete kao zemlju i uvedu u konflikt sa zapadnim delom sveta.

- U sledećem naletu besa pokušavate lažima da pokvarite odnose između Srbije i Rusije, optužujući Srbiju da prodaje oružje Ukrajini. To što radi taj deo opozicije prevazilazi sve granice. Nema nikakvih dokaza i osnova, jedini efekat koji se postiže je blaćenje sopstevene zemlje – istakla je Vukoičić.

Urednik političke rubrike u dnevnom listu “Alo” Veljko Nestorović je ukazao da je novinarku bugarskog portala, koja je učestvovala u plasiranju afer “Krušik”,  BBC uhvatio u laži u vezi trovanja Skripalja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Neko ko je izgubio sav kredibiltet i ne može više da sebavi temema sa zapada, sada se odjednom interesuje za Balkan i otkriva kao nekeafere. Jasno je da to nema veze sa istinom -  rekao je Nestorović. 

#Jelena Vukoičić

#Veljko Nestorović

'