AKTUELNO

Jednoglasno su izbarana i ostala tela Gradskog odbora, a Izbornoj skupštini prisustvovao je i osnivač i lider JS Dragan Marković Palma.

U Sportskoj hali JASA u Jagodini večeras je održana izborna Skupština gradskog odbora Jedinstvene Srbije (JS), na kojoj je oko 5.500 članova te stranke u Jagodini izabralo, novo rukovodstvo: predsedništvo, predsednika, šest potpredsednika i 114 članova Gradskog odbora.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Za predsednika je jednoglasno izabran Zoran Gligorijević, direktor Akva parka, član JS od osnivanja, a jednoglasno su izbarana i ostala tela Gradskog odbora.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Izbornoj skupštini je prisustovao i osnivač i lider JS Dragan Marković Palma i gosti iz SPS, potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, kao i narodni poslanici te stranke u parlamentu Srbije...

Foto: Pink.rs

Skupština je počela intoniranjem državne himne, i dokumentarnim filmom od oko 45 minuta, o razvoju grada i aktivnostima u zemlji i inostarnstvu predsednika strane Markovića, a zatim su je pozdravili i čestitali izabranim Marković i Antić.

Foto: Pink.rs

Marković je, poželeo brzo ozdravljenje i oporavak predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Težište rada, novoizabranog rukovodstva Gradskog odbora JS biće, kako je rečeno, "u interesu svih građana Jagodine".

Foto: Pink.rs

- Nastavićemo da zajedno ulepšavamo naša sela i grad, otvaramo nova radna mesta, zapošljavamo naše građanje, postičemo rađanje i da i dalje budžet grada troše građani, a ne političari - istaknuto je na Skupštini.

#Jagodina

#Jedinstvena Srbija

'