AKTUELNO

Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije saopštio je da je Aleksandar Vučić 15. novembra u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema, ova vest je odjeknula uz brojne skandalozne komentare kako kod nas u zemlji tako i u regionu, a predsednica skupštinskog Odbora za finansije Aleksandra Tomić ističe da niko normalan ne može da se raduje tuđim zdravstvenim problemima.

- Ovo je odsustvo realnosti, kada pogledate komentare hrvatskih vlasti i određenih ljudi koji predstavljaju Hrvatsku zajedno sa tzv. opozicionim predstavnicima, oni imaju iste,ili slične komentare, da Vučića nema, i to je ono što je sramno. Očito je da ,imate u svojoj zemlji ljude i neljude kako je rekao patrijarh Pavle. Niko normalan ne može da se raduje tuđim zdravstvenim problemima - rekla je Tomić za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako naglašava, to je ono što pokazuje sa kim mi danas imamo prilike da se sretnemo u političkom životu.

- I borba za pristojnu Srbiju, razvijenu i modernu Srbiju je vrlo težak put i na tom putu da biste zaštititili svoje nacionalne interese, normalno je da su pritisci veliki i da to predstavlja veliko žrtvovanje u smislu intelektualno i fizičko i psihičko i normalno je da neko ima određene zdravstvene probleme i da ode da ih rešava kod doktora. Radovati se tako nečemu pokazuje da mi zaista imamo problem sa ljudima koji imaju odsustvo realnosti - zaključila je Tomić.

Doktor ekonomskih nauka, Zlatko Lutovac govoreći o utakmici između Slovačke i Hrvatske na kojoj se skandiralo "Ubij Srbina", istakao je da oni imaju animozitet i mržnju prema Srbiji jer je Srbija počela da ih pobeđuje ne samo u sportu, već ih pobeđujemo i u ekonomiji, trgovinskoj razmeni.

Foto: TV Pink Printscreen

-Da ne govorim i o vojnim kapacitetima i oni vide da Srbija jača, da predsednik radi dobro svoj posao i zato imaju animozitet prema njemu, a znate najteže je onima koji mrze, njih mržnja razjeda - smatra on.

#Aleksandra Tomić

#Zlatko Lutovac

'