AKTUELNO

Na udaru lažne opozicije i stranih plaćenika našli su se i Bora Čorba, Bajaga i mnogi drugi. Juče je pevač Aca Lukas doživeo njihovu sudbinu da zbog svog građanskog prava bude najgore šikaniran.

Poslednji u nizu problema sa kojima se sureo Aca Lukas bio je pokušaj Vuka Jeremića karijeri pokušao je da stane objavom fotografije sa Fejsbuka na kojoj se vidi Lukas kako nastupa na proslavi povodom 11 godina postojanja i rada SNS, uz Jeremićev komentar:

’’Gorećeš u paklu!’’

Iako su Jeremića kritikovali mnogo tviteraši, on se tu nije zaustavio i nastavio je da napada pevača: 

’’Drogirani delikvent sa tamnim naočarima peva o grobovima ratnika sluđenoj gomili dovezenoj autobusima. Direktan TV prenos toga ide celoj naciji. Mene ovo neodoljivo asocira na pakao.’’

- Ja sam pevao na skupu zato što sam opredeljen. Pevao sam na skupu zato što sam, za to, zato što vidim vidljive rezultate – rekao je Lukas i dodao da ima prava da bude politički opredeljen iako nije političar, kao što to ima svaki građanin ove zemlje:

Foto: Twitter.com/Vuk Jeremić

- To je moje građansko pravo – upozorio je pevač.

- Njemu je to zasmetalo izgleda, jer on na svojim skupovima ne može da skupi 10-15 ljudi, a ovde je bilo 10-11 hiljada ljudi, a toliko ih je još i napolju bilo – naveo je Lukas. 

On je rekao da on može da podnese krivičnu prijavu protiv Jeremića i kazao:

- Stvarno bi me bilo sramota da protiv jedne takve osobe pokažem dozu nekog straha, i zato ga nisam ni prijavio. Ali me više brine ona rečenica, onih par reči gde je napisao ’’neka sluđena masa’’ za te ljude koji su tu došli – ukazao je Lukas i dodao da ne može neko ko agituje na neku državnu funkciju da naziva jedan ogroman deo populacije sluđenom masom, i da je to pokazatelj onoga što smo svi znali, a to je da je Jeremić ovde sa zadatkom da napravi haos. 

Foto: Twitter.com/Vuk Jeremić

Kako je Lukas naveo, da oni žele da pobede na izborima ne bi ih bojkotovali, i to je očigledan znak da im je cilj da ovde naprave haos i da se služe svakakvim sredstvima. 

- Evo ja ga ovde javno pozivam da ide da se testira na drogu. Pozivam ’’gospodina’’ Vuka (zeca) Jeremića lično ja pred milionskim auditorijumom da ide da se testira na drogu, da vidimo šta će biti i šta će pokazati rezultati – rekao je Lukas i objasnio da zna zašto je Jeremiću uputio ovaj javni poziv. 

Foto: Twitter.com/Vuk Jeremić

- Mi moramo da znamo da li je neko ko agituje na javnu funkciju narkoman – upozorio je Lukas, i dodao da je on davno priznao šta je radio, upravo zbog miliona dece koja slušaju njegovu muziku i koja ga vole.

- Vuk Jeremić je mene prozvao dekilventom, a šta si ti Vuče Jeremiću - lopurda, lopuža, plaćenik. Radiš mnogo protivzakonitih stvari da bi ti imao pravo da nekome kažeš da je delinkvent – rekao je on. 

#Aca Lukas

#Vuk Jeremić

'