AKTUELNO

Njegov cilj je da stvori sukobe i omogući ponovne pljačke i otimačine.

Vuk Jeremić je jedini čovek koji svakodnevno pokazuje nervozu, mržnju i frustraciju, a sada ide dalje i preti kako će u noći izbora upadati u Republičku izbornu komisiju, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

- Sada je svakome potpuno jasno da je Jeremić čovek koji želi da u Srbiji izazove nestabilnost, haos, sukobe i nasilje i da je spreman da uradi bukvalno sve, samo da omogući svojoj lopovskoj družini da ponovo otima, pljačka i bogati se - istakao je Jovanov.

Jeremić je rekao da Vučić "ne može da pobedi u prvom krugu" zbog čega je "svakim danom sve nervozniji i agresivniji". Upitan da li bi pozvao narod na demonstracije ako posumnja u rezultate izbora, on kaže da je neophodno biti prisutan na svim glasačkim mestima "i dobro se pripremiti za izbornu noć, uključujući i u Republičkoj izbornoj komisiji".

Jovanov je, u pisanoj izjavi, izrazio uverenje da građani Srbije ne žele da ih Jeremić vraća u vreme paljenja Skupštine, premlaćivanja ljudi na ulici, kriznih štabova, pljačke i otimačine.

- Uveren sam i da će mu to jasno pokazati na narednim izborima, kao i da žele da se nastavi period stabilnosti i ekonomskog oporavka, koji je omogućen zahvaljujući politici Aleksandra Vučića - istakao je Jovanov.

Naravno, Jeremić i dalje neće, ili ne sme da objasni odakle mu ogromne pare koje je već potrošio, a da kampanja nije ni počela, ko mu ih je dao i šta očekuje od njega zauzvrat, dodaje se u izjavi.

I. P.

#Izbori

#Kandidatura

#Milenko Jovanov

#SNS

#Vuk Jeremić

'