AKTUELNO

Vučić danas ni sa kim od svojih saradnika nije razgovarao o novonastaloj situaciji i bavio se isključivo državnim obavezama koje ima kao premijer.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić iznenađen je odlukom Tomislava Nikolića da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima, ali ne pada mu na pamet da trguje, niti da pristaje na ucene, tvrdi dobro obavešteni izvor i dodaje da u SNS strahuju da će se povući iz politike.

Kako kaže dobroobavešteni izvor, kada je video i shvatio koliko je negativnih reakcija izazvalo njegovo objavljivanje odluke o kandidaturi za predsednika, Tomislav Nikolić pokušao je preko posrednika da kontaktira sa Vučićem. Međutim, premijer je odbio da se nagađa i trguje sa njim, poručivši da ne pristaje ni na kakve ucene.

Vučić danas ni sa kim od svojih saradnika nije razgovarao o novonastaloj situaciji i bavio se isključivo državnim obavezama koje ima kao premijer.

U vrhu SNS, međutim, kažu da je gotovo izvesno da on neće učestvovati u radu Glavnog odbora stranke koji je zakazan za sutra i na kojem treba da bude potvrđena odluka o njemu kao kandidatu na predsedničkim izborima.

- Predsednika stranke je doslovno šokirala vest da Nikolić namerava da se kandiduje, on je zapanjen činjenicom da je Nikolić u toku samo jednog dana pogazio sve što su se dogovorili - kaže izvor iz vrha SNS i dodaje:

- Vučić je veoma razočaran i u narednim danima odlučiće šta će dalje da radi i da li će uopšte nastaviti da se bavi politikom! Od takve njegove odluke strahuje čitava stranka.

#Aleksandar Vučić

#SNS

'