separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Vučić, Brnabić, Zaev i Rama prošetili ulicama Novog Sada: Unapređujemo saradnju i realizujemo nešto o čemu se dosad samo govorilo! (VIDEO)


Video snimak šetnje novosadskim ulicama objavljen je na zvaničnoj instagram stranici srpskog predsednika.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica vlade, Ana Brnabić, prošetali su večeras novosadskim ulicama sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, Zoranom Zaevim i Edi Ramom.

View this post on Instagram

Noćna šetnja novosadskim ulicama.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Vučić i Brnabić su prethodno priredili večeru za dvojicu premijera, koji su ranije danas doputovali u Beograd, odnosno Novi Sad.

Video snimak šetnje novosadskim ulicama četvoro zvaničnika Srbije, Severne Makedonije i Albanije, objavljen je na zvaničnoj instagram stranici srpskog predsednika.

- Neverovatno je što smo svi ovde i što pokušavamo da realizujemo nešto o čemu se dosad samo govorilo - rekao je Rama.

- To što sam ovde znači unapređenje naše saradnje. Zajedništvo koje prezentuje je neophodno za naše građane, političare, biznismene i radnike. Imamo ogroman kapacitet, koji nažalost nije iskorišćen dosad - rekao je Zaev.

- Srećan sam što sami možemo da razgovaramo i da se dogovoramo o boljoj budućnosti za naše ljude - rekao je predsednik Srbije.

View this post on Instagram

Predsednik Vučić o značaju susreta u Novom Sadu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Zaev i Rama doputovali su u Beograd, odnosno Novi Sad, na inicijativu predsednika Vučića, gde će sutra biti održan trilateralni sastanak.

Na tom sastanku glavna tema razgovora biće predlog srpskog pedsednika o ustanovljavanju "malog Šengena".

Cilj tog predloga je bolje povezivanje tržišta žemalja regiona i uklanjanja barijera u poslovanju i slobodnijem protoku robe, ljudi, usluga i kapitala na tržištu koje obuhvata 20 miliona ljudi.

Dosadašnja iskustva su, naime, pokazala da kamioni sa robom na graničim prelazima između zemalja regiona čekaju duže od 20 sati.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti