AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik Informera je rekao da se sinoć čuo sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Glavni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević kaže da za njega najava o kandidaturi Tomislava Nikolića nije iznenađenje i da je taj dnevni list takav scenario već  najavio.

- Ova njegova odluka je najgora moguća, ona nije plod lične ambicije i povređene sujete. To je deo većeg plana operacije da se Aleksandru Vučiću skine glava i da se na vlast vrate najgori lopovi - smatra Vučićević.

On je gostujući u emisiji "Dobro jutro sa Jovanom i Srđanom" rekao da se sinoć čuo sa premijerom Srbije između 22 i 23 sata i da je Vučić samo ćutao.

- Postoji mogućnost da odustane. Ovo je strašan udar - rekao je Vučićević, ukazavši da je će Nikolić morati da bude samostalni kandidat, jer ne mogu biti dva kandidata iz iste stranke.

Vučićević je dodao da ima informaciju da Vučić neće prisustvovati Glavnom odboru SNS, koji je zakazan za sutra, a koji donosi konačnu odluku o kandidatu stranke, ocenivši da će biti strašno ako premijer odluči da se povuče.

Molim ga da to ne uradi, zbog naše dece, zbog budućnosti Srbije. On je jedini garant jake, stabilne i nezavisne Srbije - rekao je Vučićević, koji smatra da je kandidatura Nikolića deo većeg plana u koji su umešani i neki stranci.

- Jasno je da je čitava medijsko- politička akcija bila da se Vučić i SNS nagovore, prevare i nateraju da kandidaju Nikolića. Kakva je sada razlika između (Vuka) Jeremića i Nikolića? Nikakva. Da je on pobedio to bi bilo isto - ocenio je Vučićević.

S.M.

#Aleksandar Vučić

#Dragan J. Vučićević

#Kandidatura

#Tomislav Nikolić

'