AKTUELNO

Kako je istakao predsednik Srpske Desnice, aktuelni režim morao bi bilje da štiti građane od bahatih članova opozicije koji terorišu narod.

Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice, govoreći o uspešno završenim izborima u Medveđi na kojima je Desnica samostalno osvojila 6,52 %, istakao je da je to samo početak osvajanja vlasti, i dodao da će Srpska Desnica u budućnosti biti bolji partner za vlast nego manjinske partije koje su u ovom trenutku deo vladajuće većine na čelu sa SNS-om.

Vacić je istakao da zamera aktuelnom režimu što ne štiti građane od dela bahate opozicije, koja više nego očigledno vrši teror nad većinskim narodom.

Lider Srpske Desnice se osvrnuo i na veliki broj žena koje čine okosnicu Srpske Desnice i nalaze se na istaknutim položajima, posebno ističući da je većina njih ostvarena kao supruge i majke.

- Politika je utakmica i Srpska Desnica planira da ravnopravno učestvuje u toj utakmici. Rezultat se može ostvariti jedino na izborima, a Srpska Desnica dočekuje izbore spremno. Pozivam narod da glasa po svojoj savesti, kada bude bilo vreme za to - zaključio je Vacić.

#Miša Vacić

'