AKTUELNO

Članica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nataša Stanisavljević kaže da Dragan Đilas kao gradonačelnik Beograda nije brinuo o građanima, a kao primer te neodgovorne socijalne politike navela je dugovanja koja su ostala nakon Đilasa.

- Preko pet milijardi dinara ostala su dogovanja na ime socijalnih davanja. Još jedan primer Đilasove nebrige jeste i nedostatak klubova za penzionere. Konkretno, u Zemunu živi preko 150.000 građana, a skoro trećina su penzioneri, a do 2014. godine oni nisu imali nijedan klub za penzionere - rekla je Stanisavljević.

Kako je navela, odgovorna socijalna politika, koja je okosnica politike Srpske napredne stranke, jeste da svaka opština ima svoj klub.

- U periodu od 2014.do 2019. godine otvorili smo 10 klubova za penzionere, od toga čak četiri kluba su otvorena u opstinama koje to nikada nisu imale: pored Zemuna, to su Barajevo, Zvezdara i Rakovica - rekla je Stanisavljević.

Za Srpsku naprednu stranku briga o ljudima i o najstarijim sugrađanima koji su izgradili ovu zemlji jeste prioritet, poručila je Stanisavljević.

Penzioneri koji su u klubu bili tokom posete Nataše Stanisavljević poručili su da su zadovoni druženjem, putovanjima i izletima koje je za njih organizovala aktuelna vlast.

#Dragan Đilas

#nataša stanisavljević

'