AKTUELNO

Ne mogu da verujem da se Marko Bastać buni protiv onoga što Dragan Đilas nije bio sposoban da odradi, rekao je Handanović.

Direktor Cebefa Damir Handanović rekao je da je zatečen kako se ponaša predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać, sa kojim se juče verbalno skukobio ispred Skupštine grada.

- Oni protestuju zato što se Beogad sve vreme gradi, ono što smo obećali građanima to radimo sve vreme. Ne mogu da verujem da se buni protiv onoga što Dragan Đilas nije uradio, pa se sada radi. To je meni neshvatljivo. Zastao sam da ga pitam protiv čega se buni. Ja se trudim i brinem da Beograd ima što više kulturnog sadržaja za mlade. Ne mogu da se bavim kriminalcima i to vide i građani Starog grada. Ja se protiv nekulture borim kulturom - naglasio je Handanović.

Šerbedžija na ovogodišnjem Belefu

Beogradski letnji festival - Belef biće održan od 21. juna do 7. jula na više lokacija u Beogradu, a publika će moći da pogleda 20 izložbi, predstava i koncerata.- Imaćemo 21 program na dve lokacije, a to su Plato isperd Vojnog muzeja i predstava Radeta Šerbedžije koja će se odrigrati u hangaru luke Beograd. Biće dosta predstva i sadržavaj za decu i odrasle. A od 27. do 29.juna održaće se Enter festival na Topčiderskom parku, ulaz je besplatan – dodao je.

#Damir Handanović

'