AKTUELNO

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je danas da u svetu Vuka Jeremića nisu huligani oni koji najavljuju da će dugim cevima da upadaju na RTS, već je huligan predsednik Aleksandar Vučić koji je zamolio Jovu Bakića i lidere SZS da skupe hrabrost i sprovedu svoje pretnje u delo.

Jovanov u pisanoj izjavi navodi da su "junačine" Jeremić, Obradović, Bakić i Jeremić, umesto da pokažu kako su strašni i opasni, uradili ono što najbolje znaju - pobegli su u mišje rupe.

- Pa, iz njih objavljuju tvitove u kojima se istovremeno prikazuju kao strašni i opasni i kao žrtve, prikazujući tako čitavoj javnosti i svoju šizofreniju i bedni kukavicluk - rekao je Jovanov.

Dodao je i da je Jeremić nesposoban da pojmi da postoji neko ko se ne boji njegovog "skakutanja" na prikolici kamiona, ni pretnji koje svakodnevno upućuje kako on, tako i njegovi politički partneri.

- U njegovom svetu, nisu huligani oni koji najavljuju da će da prebijaju i jure političke neistomišljenike po ulicama, da će dugim cevima da upadaju na RTS i da će u Srbiju da uvedu diktaturu, već je huligan Vučić koji je zamolio da njih četvorica junaka, Jovo Bakić, Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić, skupe hrabrost i konacno sprovedu svoje svakodnevne pretnje u delo - rekao je Jovanov.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je ranije rekao da je predsednik Vučić "huligan ili covek potpuno suspendovane svesti", jer opozicione lidere umesto na dijalog poziva na tuču.

#SNS

'