separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

SNS: Jeremićev Mesni odbor u Jajincima tragikomičan potez. Dok je bio na vlasti građanima tog mesta nudio samo lažna obećanja!


Član beogradskog odbora SNS Aleksandar Savić ocenio je danas da je osnivanje mesnog odbora Narodne stranke u vozdovačkim Jajincima "tragikomičan" potez, jer je, kako kaže, njen lider Vuk Jeremić dok je bio na vlasti građanima tog mesta nudio samo lažna obećanja.


Savić je ocenio da građani Beograda i Voždovca nikada neće zaboraviti da su Dragan Đilas i Jeremić prvaci "jedino u disciplini jeftine demagogije i neispunjenih obećanja".

Savić je naveo da su oni obećavali Voždovčanima Dom zdravlja u Jajincima, kolektor "Jelezovac" i kanalizaciju u Maloj utrini, a da su za njima ostale samo prazne reči i rupe na putevima, na kojima nisu bili u stanju nijedan semafor da postave.

Kako kaže, Voždovac koji vodi SNS ima stotine kilometara novih puteva, a Jajinci imaju novi Regionalni zdravstveni centar, novu fiskulturnu salu, semafore i savremena autobuska stajališta.

- Zapanjuje me politička besramnost Vuka Jeremića, koji je u stanju da Jajince nazove takozvanom zabranjenom zonom SNS. Ni Jajinci, ni Voždovac to nisu, već mesto novih radnih mesta, novih zdravstvenih stanica i novih puteva - rekao je Savić.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti