AKTUELNO

Potpredsednik SNS , Marko Đurić, saopštio je danas da primitivni napad na ličnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića najrečitija su potvrda da je, kako kaže, štetočinstvo jedini programski sadržaj politike Vuka Jeremića, kojem očito nije stalo ni do Kosova i Metohije, ni do srpskih interesa.

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Đurić kaže da je Jeremiću isključivo stalo do ispunjenja sopstvenih, kako kaže, kleptomanskih ambicija i sadržaja državne kase iz koje bi da se ponovo samoposlužuje kao što je to već obilato činio u prošlosti.

- Za razliku od Jeremića, koji je izgubio kredibilitet čak i kod Patrika Hoa i vlade Katara, zato što im je na prevaru uzeo pare za koruptivne protivusluge,predsednik Vučić u međunarodnoj zajednici uživa kredibilitet i poštovanje, zato što bespoštedno brani interese svoje zemLje i naroda, a ne svoga trbuha kako je to činio Jeremić - naveo je Đurić.

Đurić kaže da samo najveći podlac može da tako gnusno laže i napada šefa svoje države u trenutku kada se on svom silom bori da, koliko je god to moguće, ublaži posledice zla koje su našem narodu i državi naneli pripadnici organizovane lopovske klike Jeremića i Đilasa.

- Što je Jeremić dalje od ostvarenja svojih tajkunskih ciljeva, to je i njegova nervoza i agresija veća, i na kraju se neće libiti da svojim šaptačima i finansijerima ponudi na poklon i Srbiju i njenu nezavisnost samo da bi mu dali fotelju i iluziju da je moćan i važan - naveo je Đurić.

Poručio je da takvi Srbijom više nikada neće vladati.

- Nikada se više Jeremić i njegovi saučesnici neće bogatiti na muci građana i Srbije, i trgovati njenim dušama i teritorijama, jer ako se to ikada dogodi Srbije više neće biti - naveo je Đurić.

#Marko Đurić

#Vuk Jeremić

'