AKTUELNO

Paraćinci su poručili da žele da pošalju jasnu poruku lokalnim vlastodršcima da im je "krajnje vreme da siđu sa grbače opljačkanog naroda u Paraćinu".

Građani Paraćina i danas su se okupili ispred zgrade opštine, tražeći raspisivanje izbora u toj opštini, kao i smenu još uvek aktuelnog predsednika Saše Paunovića.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kako navode, Paunović je "zavio grad u crno", a poneli su transparente sa natpisima: "Paunoviću, lopove", "Paunoviću, fašisto" i "Paunoviću, vrati narodu pare"...

Foto: Pink.rs

Opštinu Paraćin, kako navode, mesecima unazad potresaju afere u koje su umešani funkcioneri opštine i ljudi grupisani oko predsednika opštine Saše Paunovića. Paunovića povezuju sa prodajom cementare Popovac i Srpske fabrike stakla, koje su se, kako kažu, radile“ispod stola”, tvrde da ima barem tri stana u Beogradu koje je kupio od ovih prodaja, a spominje se i kuća u Londonu.

Tu je i afera oko male firme iz Paraćina, “Putotehna doo” koja nije imala zaposlene, prihodovala je 237 miliona i pobeđivala na javnim nabavkama, ona kada je bivši direktor Vodovoda u Paraćinu oprostio dugove za vodu članu Demokratske stranke i potrošio 10 miliona na kopanje bunara...

Paraćinci ističu i još niz, navodnih, afera Saše Paunovića i traže nove izbore.

#Paraćin

#saša paunović

'