AKTUELNO

Ministar odbrane Srbije i lider Pokreta socijalista (PS)Aleksandar Vulin ocenjuje da se nikada u Srbiji nije vodila prljavija i besramnija kampanja nego ova poslednja protiv Aleksandra Vučića.

Povodom napisa u medijima i tvrdnji da je Vučić 1999. godine bio obavešten o bombardovanju RTS-a i da je "sklonio" svoju majku, te napada na Vučićevog brata, Vulin ističe:

Majka Aleksandra Vučića je čudom preživela raketni napad. Za njen život okrivljuju Aleksandra Vučića, a da je ubijena tvitovali bi da ju je ubio lično, zbog propagande. Brat Aleksandra Vučića je kriv što je prebijen na ulici od strane državnih organa, a sina pokušavaju da naprave kriminalcem sa 19 godina. Pozivaju na silovanje njegove maloletne ćerke, pišu da mu otac nije otac".

Da je reč o Ramušu Haradinaju, kaže Vulin, sigurno bi se već "oglasio neki poverenik" ili "javio odbor za zaštitu ljudskih prava u Srbiji".

- Samo za napade na porodicu Vučić niko ne mora da pozove na zakon ili bar na razum - ističe Vulin. Prema njegovim rečima, dok predsednik Srbije razgovara sa najvažnijim ljudima sveta, traži se svaka prilika da mu se oteža borba za samostalnu Srbiju.

- Nikada u 29 godina višepartizma u Srbiji nije bilo prljavije i besramnije kampanje i prljavijih i besramnijih ljudi koji je vode - zaključio je Vulin.

#Aleksandar Vulin

#Aleksandar Vučić

#Srbija

#kampanja

'