AKTUELNO

Urednik Informera rekao je u Novom jutru da opozcija na sve načine pokušava da stavi u "drugi plan" usepšnu posetu predsednika Vučića Kini.

Neki članovi opozicije najvaili su da će određeni pojedinci, nakon smene vlasti, koju oni najavljuju već duže vreme, imati zabranu da nastave da se bave svojim poslom. Urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je za Novo jutro da takve navode ne treba shvatati ozbiljno, već da je reč o zastrašivanju.

- Jadni i bedni poušaji zaplašivanja, kao da se neko plaši Dragana Đilasa. “Što je babi milo, to joj se i snilo”. Oni su inače poznati po zastrašivanju. Đilas ima plan da zabrani i ukine sve one koji se ne slažu sa njim – kaže Vučićević, naglašavajući da je cilj takvog zastrašivanja kako bi u drugi plan stavili vest o poseti predsednika Vučića Kini.

- Naš predsednik je u poseti zemlji koja je ekonomski lider. Za našeg predsednika je obezbeđeno počasno mesto, crveni tepih, sreo se sa čovekom kojeg nazivaju kineskog Kisindžera. Naš predsednik je dobio čast da se obrati najvećem rukovodstvu i dočekan je sa ovacijama. Mi od toga imamo koristi. Za desetak dana, ko krene prema Grčkoj ići će samo auto-putem, biće i prema Bugarskoj – naglašava Vučićević.

Foto: TvPink Printscreen

Urednik Informera prokometarisao je i ponašanje predsednika oštine Stari gard Marka Bastaća.

- U svakoj zemlji bio bi kažnjen. Oni upadaju kod radnika na Trgu republike i smetaju, uništavaju saobraćajne znakove. Oni žele da naprave haos. Taj čovek sa svojih destak pristalica koji su kako vidimo, blski nekim NVO i agencijama koje su iz budžeta dobile novac, dođu i blokiraju radove. Oko 2 milina i 100 hiljda dinara je dosadašnja šteta, to će morati posle grad da plati, a to će se proslediti njima – objašnjava Vučićević, nagšavajući da opozcija vodi najstrašniju i najprljaviju kamanju.

- Oni žele da izazovu haos u Srbiji, da prikriju dobre vesti. Oni žele da pošalju lošu sliku o predsedniku Vučiću. Pogledajte kako se ponaša i šta kaže Sergej Trifunović, koji kaže da je 1999. godine u vreme bombardovanja RTS-a izvukao svoju majku, koja je tada radila tamo, kako bi je spasio. Angelina, Vučićeva majka, je bila u zgradi. Trifunović je hteo da plasira laž, kako bi poručio da je Vučić navodno znao za bombarodvanje. Oni u haosu pokušavaju da preuzmu vlast – objašnjava Vučićević ponašanje opozicije.

Kako kaže, njegovi izvori bliski SzS-u, preneli su da opozicija planira da uskoro proglasi “slobodnu zonu”.

- Izvori bliski vrhu SzS su mi rekli da planiraju da proglase slobodnu zonu. Objasnili su mi da planiraju da postave šatore, i da tu gde će da kampuju, proglasiće slobodnu zonu – objašnjava Vučićević, navodne namere opozicije.

- Đilas ne može da shvati da može da postoji tako pošten čovek kao što je Aleksandar Vučić, to ne mogu da shvate ni Jeremić, Obradović. Niko ne priča o dokumentarcu Patrika Hoa i Jeremića – naglašava Vučićević.

#Dragan J. Vučićević

'