AKTUELNO

Gradski odbor SNS smatra licemernim da, kako kažu, sluge Dragana Đilasa iz Demokratske stranke (DS) dovode u pitanje ustavnost projekata koji su u cilju razvoja Beograda.

U saopštenju SNS navodi se da su gondola i fontana na Slaviji dokaz nesposobnosti i bahatosti bivšeg gradonačelnika i njegove vlasti, a koji, kako se ističe, nešto što je najavljivao kao dobre projekte danas osporava.

U SNS ocenjuju paradoksalnim da oni, koji na prošlim beogradskim izborima nisu uspeli pređu cenzus, danas drže moralne pridike i da nisu dovodili u pitanje ustavnost 24 sporne privatizacije kada je, kako se navodi, više od pola miliona ljudi ostalo bez posla.

SNS podseća da bivša vlast nije raspisivala referendume kada su Đilas i Jeremić otimali od građana Srbije i od dece da bi sebi obezbedili višemilionsku korist, kao što je bilo u slučaju dvorca Heterlend kada je, dodaje se, više pola miliona evra namenjenih za renoviranje završilo u privatnim džepovima.

-Produžene ruke Đilasa, Jeremića i fašiste Obradovića osim nasilja, uvreda i pretnji silovanjem, vešanjem i krvoprolićem, mogu da ponude samo još laži jer samo tako mogu sebi i svojim firmama da obezbede 500 miliona evra profita, a svojim postupcima mesecima unazad su dokazali da ih jedino lični interes zanima - navodi se u saopštenju SNS.

#Dragan Đilas

#SNS

#Vuk Jeremić

#saopštenje za javnost

'