AKTUELNO

Članovi odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda danas su ispred opštine Stari grad, sa maskama na licu, doneli teniske rekete i lažne novcanice, revoltirani time što predsednik ove opštine Marko Bastac "reketira" građane za postavljanje letnjih bašta.

Foto: Tanjug

- Hteli smo na jedan simboličan način da pokažemo da je omiljena igra Dragana Djilasa i Marka Bastaća reketiranje. Kada kažem reketiranje tu mislim na reketiranje Djilasa u vreme kada je vodio Beograd i preko svojih kompanija uspeo sebi da obezbedi prihode veće od 500 miliona evra - rekao je zamenik šefa odbornicke grupe SNS-a Radoslav Marjanović.

Foto: Tanjug

Marjanović navodi da misli na desetine prijava koje su podneli ugostiteljistki objekti sa opštine Stari grad i koji tvrde da ih je Bastać "reketirao" za bašte koje se postavljaju na ovoj teritoriji grada.

Foto: Tanjug

- Razlike između Dragana Djilasa i Marka Bastaća nema, obojica su "reketaši". Jedan je bio veliki reketaš na nacionalnom i gradskom nivou. a drugi je na lokalnom novou - kazao je Marjanović.

Foto: Tanjug

Marko Bastać nije dostojan da bude predsednik opštine Stari grad, kaže Marjanović i dodaje i da je on najveća bruka ovog dela grada.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

#Marko Bastać

#Radoslav Marjanović

'