AKTUELNO

Aktivisti Saveza za Srbiju (SzS) i predstavnici opštine Stari Grad na čelu sa predsednikom opštine Markom Bastaćem, ponovo su danas, oko podneva, blokirali radove na Trgu Republike i poručili da će ostati tu do kraja dana, te da neće dozvoliti da se radovi nastave.

Borko Stefanović i Marko Bastać, pojavili su se danas na gradilištu na Trgu Republike gde su maltretirali radnike koje su tu zatekli.

Foto: Informer

U skupom odelu, levičar Stefanović, kako sebe sam predstavlja, ometao je radnike tako što im sa Bastaćem nije dozvolio da obavljaju svoj posao, kako bi zaradili svoj dinar.

Foto: Informer

A Bastać, koji je inače i predsednik opštine Stari grad, tražio je od radnika da napuste mašine i da odu. Pošto se popeo na jedan od bagera radnici su se pomerili sa gradilišta. On je rekao da će blokada radova na Trgu Republike trajati celog dana.

Foto: Tanjug

Ovo nažalost nije prvi put da lideri SZS i njihove pristalice upadaju ljudima na njihova radna mesta. Setimo se nasilnog ulaska u RTS, sa sve motornom testerom, gde su maltretirali zaposlene u Javnom servisu, tražeći da se vanredno uključe u program. Posle toga smo bili svedoci opkoljavanja Predsedništva Srbije od strane SZS i njihovih pristalica, pokušaja upada u Skupštinu grada, pretnji da će se upasti na RTV Pink i tako dalje.

Foto: Informer

#Beograd

#Marko Bastać

#Opozicija

'