separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Povukao se iz politike pre pet godina, živeo povučeno kao udovac, a onda je po drugi put stao na ludi kamen: Evo gde je i kako danas izgleda VOJSLAV KOŠTUNICA (EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA)


Novinar GZS zatekao je Koštunicu u varošici Belanovici, gde bivši predsednik provodi svoje penzionerske dane.


Bivši predsednik SRJ i premijer Srbije Vojislav Koštunica godinama se ne pojavljuje u javnosti, a juče ga je novinar "Glasa Zapadne Srbije" Gvozden Nikolić posetio i fotografiju sa njim objavio na društvenim mrežama.

Njih dvojica srela su se u varošici skrivenoj na razmeđi starih puteva za Rudnik, Aranđelovac i Ljig - u Belanovici. Ovde Koštunica najčešće provodi svoje penzionerske dane i piše memoare. 

Autor: Printscreen Facebook/Gvozden Nikolić

Koštunica, koji ima 75 godina, povukao se iz političkog života 2014. godine.

Bio je predsednik DSS od osnivanja 1992, poslanik u Skupštini Srbije od 1990. do 1997.

Funkciju predsednika SRJ obavljao je od oktobra 2000. do februara 2003. Bio je i premijer Srbije u dva mandata, od decembra 2003. do 2008.

Neopozivu ostavku na mesto predsednika DSS podneo je 19. marta 2014. jer stranka nije prešla cenzus na parlamentarnim izborima prvi put od osnivanja.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Poslednji put o njemu se pisalo prošlog maja, kada su mediji objavili vest o njegovom venčanju sa književnicom Ljiljanom Lazarević.

Prva supruga bivšeg predsednika SRJ i premijera Srbije Zorica Radović preminula je u aprilu 2015. godine. Koštunica je tri godine živeo povučeno kao udovac, dok po drugi put nije stao na ludi kamen. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti