separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Ružić: Miting opozicije sraman, dezorijentisan performans


Visoki zvaničnik članice vladajuće koalicije, Socijalističke partije Srbije (SNS), Branko Ružić ocenio je danas da je miting opozicije u subotu u Beogradu "politički gledano, krajnje sraman, programski i ideološki dezorijentisan performans".


- Takozvani lideri opozicije baštine 'vašar taštine', organizuju jedni drugima zvižduke, bore se za primat nadajući se privilegijama vlasti kako bi urušavali srpsko društvo. Koriste verbalno nasilje i nevaspitanje spram onih koje targetiraju kao političke protivnike - rekao je Ružić u izjavi za javnost.

Ružić, koji je i ministar za upravu i lokalnu samoupravu u Vladi Srbije, rekao je da je poruka sa mitnga bila poziv na ekstremistički utemeljenu podelu na "normalne" i "nenormalne".

On je osporio pravo opoziciji da tvrdi da je ona "normalna" Srbija i rekao da nema "odgovor na strateške državne izazove, hrabrost i viziju da preduzmu korake za boljitak građana i građanki Srbije", i da zato "ne samo da su doživeli debakl, nego ih niko više neće prepoznavati ni u fragmentima političkog značaja".

- Srbija je jedna! I uvek normalna. Borimo se za državotvornu politiku, nova radna mesta, privredni rast, zdravu ekonomiju, socijalnu pravdu, solidarnost i običnog čoveka. Zato tenzije u društvu treba spustiti za nekoliko oktava niže - zaključio je Ružić.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti