AKTUELNO

Zaista sramni materijal sa protesta potpuno je obesmislio Savez za Srbiju i ostavio jak utisak koji će mnogima verovatno biti prva asocijacija na ovaj dan.

Pristalice Saveza za Srbiju danas su se u malom broju okupile ispred Narodne Skupštine, a sudeći prema video snimcima sa lica mesta, deo demonstranata nije bio u stanju ni da stoji, a kamoli da šeta protesnu šetnju!

Naime, pojedinci su se pokazali kao "fini" i "trezni" demonstranti. Snimci pokazuju nekolicinu koja je, potpuno pijana, ležala u Pionirskom parku, a ranije danas bilo je i vesti o tome kako vrše malu nuždu na istom ovom mestu, prljajući prestonicu Srbije.

Zaista sramni materijal sa protesta potpuno je obesmislio Savez za Srbiju i ostavio jak utisak koji će mnogima biti prva asocijacija na ovaj dan.

Podsetimo da su za alkoholom tokom protesta posegli i lider PSG Sergej Trifunović, kao i propali pevač Vlado Gerorgiev.

Pročitajte još: TUGU UTOPILI U ALKOHOL: Razočaranje zbog PROPASTI PROTESTA Trifunović lečio pivom, pevač Georgiev navalio na pljosku... (FOTO)

Osim ovakve vrste sramote, sigurno je da će se SzS sramiti i zbog činjenice da su mahnito najavljivali nezapamćeni protest opozicije, protest koji će ostati zapisan u istoriji, a na kojem će biti nekoliko desetina hiljada ljudi. Ipak, skupilo se nešto više od 7.000 ljudi koji su došli iz cele Srbije.

#Alkohol

#Protest

'