AKTUELNO

Ni do kakvog proširena u Evropskoj uniji neće doći, oni imaju previše svojih problema, složili su se u stavu gosti Novog jutra, Ljubinka Milinčić, glavna urednica srpske redakcije "Sputnik" i novinar Dragan Vujičić.

Komentarišući skorašnje izbore za Evropski parlament, Vujičić je istakao da nas je EU otpisala, ali i da je EU zaslužena za stvaranje Velike Albanije.

- Oni su tvorci Albanije u Makedoniji i u Crnoj Gori, pa evo pomerena je takođe granica, razmeštanjem carine između Albanije i Kosova. Evropska unija neće Srbiju i mislim da moramo da budemo svesni toga – rekao je Vujičić.

Foto: TvPink Printscreen

Milinčić je rekla da je zapravo naš stalni problem to što nas EU neće, a interesantno je, dodaje, da se sada odjednom odlazeća administracija nasekirala što može da nas izgubi zbog Rusije.

- Kada god da smo napravili korak ka EU, oni su nam zatvarali vrata, vadeći se na svoje probleme. Kao što ni do sada nismo imali šanse, sada će one biti još manje – rekla je Milinčić.

Foto: TvPink Printscreen

Vujičić je istakao da ni do kakvog proširenja neće doći, jer, kako kaže, oni imaju previše svojih problema. A Milinčić dodaje da je EU pokazala koliko je zapravo nemoćna i nezainteresovana.

- Mi se i dalje zanosimo pričom o idelnoj EU u koju želimo da uđemo. Evropske vrednosti su danas nešto sa čime se ni oni sami ne ponose, ali nešto što je prevladalo neke početne postulate na kojima je formirana – rekla je Milinčić.

Foto: TvPink Printscreen

Komentarišući implante koje je EU zabranila,  jer su dokazali da izaziva karcinom, Vujičić je rekao da stručnjaci imaju dokaze o različitosti implanata i tome da je to zaista opasna stvar.

Milinčić je istakla da žene često žrtvuju za lepotu sve, pa kako kaže, nažalost, često i zdravlje.

#EU

#Srbija

'